Нові надходження до Державного архіву Волинської області - Гика, В. (Архіви України, 2009)
В інформації йдеться про започаткування нового фонду в Державному архіві Волинської області, в складі якого зберігатимуться безцінні документи архівної україніки, передані до архіву відомим ученим – проф. Ю. І. Макаром. В информации идет речь об учреждении нового фонда в Государственном архиве Волынской области, в составе которого будут сохраняться бесценные документы архивной украиники, переданные в архив известным ученым – проф. Ю. І. Макаром. The information is about establishment of a new fund in the State archive of Volyn Oblast which will include invaluable archival Ukrainika documents, transferred to archive by known scientist – prof. Y. I. Makar.