Роль финансовой системы в обеспечении экономического роста - Матюшин, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досліджено взаємозв’язок між фінансовою системою та економічним зростанням, механізми, через які вона впливає на економічний розвиток. ---------- Исследована взаимосвязь между финансовой системой и экономическим ростом, механизмы, через которые она оказывает влияние на экономическое развитие. ---------- The article investigates interrelations between a financial system and economic growth, as well as mechanisms through which it renders influence on economic development. ----------