Термінологічний глосарій Міжнародної федерації кіноархівів: проблеми впровадження в Україні - Прокопенко, Л.; Зозуля, С. (Архіви України, 2009)
Стаття присвячена характеристиці четвертого видання термінологічного глосарія міжнародної федерації кіноархівів, який вміщує терміни, спільні для архівної науки та кінематографії. автори наголошують на потребі підготовки україномовної версії видання; аналізують досвід українських фахівців у цій галузі. Статья посвящена характеристике четвертого издания терминологического глоссария международной федерации киноархивов, который содержит термины, общие для архивной науки и кинематографии. авторы делают ак-цент на потребности подготовки украиноязычной версии издания; анализируют опыт украинских специалистов в этой области. The article is devoted to description of fourth edition of terminology glossary of the International Federation of Film Archives, which contains terms, general for the archive science and cinematography. Authors mark the necessity of preparation of Ukrainian-language version of edition; analyse experience of the Ukrainian specialists in this field.