З листування Л. Биковського з Є. Бачинським - Мицик, Ю. (Архіви України, 2009)
У статті надається листування видатного бібліографа, історика Л. Биковського з визначним українським громадським і церковним діячем Є. Бачинським. листи написані в 1947–1952 рр. В статье представлена переписка выдающегося библиографа, историка Л. Быковского с выдающимся украинским общественным и церковным деятелем Е. Бачинским. Письма написаны в 1947-1952 гг. The article consists of correspondence of the outstanding bibliographer, historian L.Bykovskyi with the outstanding Ukrainian public and church figure Ye. Bachynskyi. Letters are written in 1947–1952.