Шляхами створення Української Держави - Назимко, П. (Архіви України, 2009)
Характеризується монографія Воробей Р. Б. Формування та становлення
системи місцевих органів державної
влади та управління в Україні у другій
половині ХІХ – на початку ХХ століття”.
– Чернігів: КП “Видавництво “Чернігівські обереги”, 2009. – 354 с. На прикладі Чернігівської губернії, на підставі архівних документів автор аналізує діяльність губернських державноуправлінських структур. Характеризуется монография Воробей Р. Б. Формування та становлення
системи місцевих органів державної
влади та управління в Україні у другій
половині ХІХ – на початку ХХ століття”.
– Чернігів: КП “Видавництво “Чернігівські обереги”, 2009. – 354 с. На примере Черниговской губернии, на основании архивных документов автор анализирует деятельность губернских государственноуправленческих структур. Monography of R. B. Vorobey “Formation of system of local state governing bodies in Ukraine in the second half of ХIХ – in the beginning of ХХ century” is characterires. On an example of the Chernigiv province, on the basis of archival documents the author analyzes activity of the provincial state administrative structures.