Міжнародний форум "Київська Русь і династія Арпадів" - Щур, О.І. (Архіви України, 2009)
Інформація містить повідомлення про міжнародний форум на тему “Київська Русь: династія Арпадів. Информация содержит сообщение о международном форуме на тему “Киевская Русь и династия Арпадов”. The article contains information about the International Forum “Kievska Rus: Arpad dynasty”.