Вручення премії Національної спілки краєзнавців України імені Дмитра Яворницького - Клепак, Г.О. (Архіви України, 2009)
Висвітлено урочистості з нагоди вручення премії національної спілки краєзнавців України імені Дмитра Яворницького. Освещены торжества по случаю вручения премии национального союза краеведов Украины имени Дмитрия Яворницкого. Highlighted the celebrations of the awards of premium of the National union countrysider’s of Ukraine named by Dmytro Yavornytskyi.