Фальшиві грошові знаки як засіб економічної, ідеологічної та психологічної боротьби у роки Другої Світової війни - Клименко, О.О. (Архіви України, 2009)
У статті розкрито роль фальшивих грошових знаків в економічніому, ідеологічному й психологічному протистоянні коаліцій у роки Другої Свтової війни. В статье раскрыта роль фальшивых денежных знаков в экономическом, идеологическом противостоянии коалиций в годы Второй Мировой войны. The article reveals the role of the false banknotes and money imitations as an effective means of economic, political and psychological struggle during World War II.