Народне міністерство земельних справ УНР (за документами Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України) - Петрук, О.П. (Архіви України, 2009)
Проаналізовано комплекс документів фонду народного міністерства земельних справ УНР періоду директорії, який зберігається в ЦДАВО України. Висвітлюється історія надходження документів фонду до ЦДАВО України, діяльність та структура міністерства, земельна політика Директорії. Проанализирован комплекс документов фонда народного министерства земельных дел УНР периода директории, который хранится в ЦГАВО Украины. освещается история формирования фонда, деятельность и структура министерства, земельная политика директории. The article analyses the complex of documents Ministry of land of Ukrainian Peoples’ Republic in the period of Dyrectoria rule. The work contains reconstruction of the structure and describes the history of the ministry.