Спогади Ю.Л.Булаховської про С.І.Маслова як джерело дослідження наукової біографії вченого - Ємчук, О.І. (Архіви України, 2009)
Подано мемуари видатного філолога-славіста Ю. Л. Булаховської про С. І. Маслова (1880–1957), з яким дружив та співпрацював її батько, – академік л. А. Булаховський; доповідь Ю. Л. Булаховської на ХVІІІ міжнародній науковій конференції "Мова і культура" ім. проф. Сергія Бураго про С. І. Маслова та М. К. Гудзія як представників Київської історико-філологічної школи доповнена її усними спогадами. Представлены мемуары выдающегося филолога-слависта Ю. Л. Булаховской о С. И. Маслове (1880–1957), с которым дружил и сотрудничал ее отец – академик Л. А. Булаховский; доклад Ю. Л. Булаховской на ХVІІІ международной научной конференции "Язык и культура" им. проф. сергея Бураго о С. И. Маслове и М. К. Гудзие как представителях киевской историко-филологической школы дополнен ее устными воспоминаниями. This article concerns outstanding philologist Yulia Bulachovska`s Memoirs about S. I. Maslov (1880-1957), who cooperated with her father L. A. Bulachovski. Yulia Bulachovska`s report in the ХVііі International conference “The language and culture” about M. K. Gudziy and S. I. Maslov had added by her oral memoirs.