Участь делегації українських архівістів у X Загальній конференції Євро-Азійського регіонального відділення МРА та Консультативної ради керівників архівних служб держав-учасниць СНД - Прилепішева, Ю.А. (Архіви України, 2009)
Подається інформація про роботу X загальної конференції Євро-Азіатського регіонального відділення мра та Консультативної ради керівників архівних служб держав-учасниць СНД, наукової конференції “Новітні технології у сфері забезпечення збереження архівних документів”. Подается информация о работе Х общей конференции Евро-Азиатского регионального отделения МСА и Консультативного совета руководителей архивных служб государств-участников СНГ, научной конференции “Новейшие технологии в сфере обеспечения сохранности архивных документов”. The article is devoted to X Universal Conference of Euro-Asian Regional Branch of MPA and the Advisory Council of heads of archival services of CIS countries, Scientific Conference “latest technologies in the field of safety of archival documents”.