Історик-архівіст В’ячеслав Стрельський (до 100-річчя від дня народження) - Войцехівська, І.Н.; Патик, В.В. (Архіви України, 2010)
Досліджується життя та діяльність українського історика-архівіста, джерелознавця та педагога В. І. Стрельського. Исследуется жизнь и деятельность украинского историка-архивиста, источниковеда и педагога В. И. Стрельского. There is an analysis of the life and activity of Ukrainian historian, archivist, specialist in the field of source study and pedagogue – V. I. Strels’kyi.