Видання про автографи видатних особистостей - Куделко, С.М. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: “Історичні автографи. З фондів Державного архіву Харківської області”. – X. : ХПММС, 2010. – 268 с. – (Серія “Харківські колекції” ; вип. 2).