Новий навчальний посібник “Україна в міжнародних організаціях” - Жмундуляк, Д.Д. (Архіви України, 2010)
Рецензія на посібник: Макар Ю. І. Україна в міжнародних організаціях : навч. посібник /
Ю. І. Макар, Б. П. Гдичинський, В. Ю. Макар, С. Д. Попик, Н. Ю. Ротар ; за ред. Ю. І. Макара. – Чернівці : Прут, 2009. – 880 с.