Конституція Пилипа Орлика: оригінал та його історія - Вовк, О.Б. (Архіви України, 2010)
Вперше публікується віднайдений нещодавно україномовний оригінал Конституції Пилипа Орлика, засвідчений власноручним підписом і печаткою Війська Запорозького. Впервые публикуется найденный недавно украиноязычный оригинал Конституции Филиппа Орлика, засвидетельствованный собственноручной подписью и печатью Войска Запорожского The first publication of recently found ukranian original of Pylyp Orlyk Constitution, witnessed a handwritten signature and seal of Zaporozhian troop.