Ювілей Сергія Кулешова - Коваль, О.М. (Архіви України, 2010)
Висвітлено життєвий шлях та внесок у розвиток архівної справи відомого
українського вченого, фахівця в галузі документознавства та інформаційної
діяльності С. Г. Кулешова. Освещается жизненный путь и вклад в развитие архивного дела известного украинского ученого, специалиста в области документоведения и информационной деятельности С. Г. Кулешова. There is clarified the lifeline and the contribution to the development of archives
of the famous ukrainian scientist, specialist in document study and information
activity S. G. Kuleshov.