Документи україніки в Національному архіві Республіки Білорусь - Папакін, А.Г. (Архіви України, 2010)
Подається огляд документів Національного архіву Республіки Білорусь, що містять відомості про співпрацю між Україною та Білоруссю, про діяльність українських установ і організацій, становище української меншини в Білорусі та інші відомості про Україну. Дан обзор документов Национального архива Республики Беларусь, в
которых содержатся сведения о сотрудничестве между Украиной и Беларусью,
о деятельности украинских учреждений и организаций, положении украинской
национального меньшинства, а также другие сведения об Украине. The article tells about the archival documents of the National Archives of the
Republic of Belarus that illustrate the Ukrainian-Belarusian cooperation, the activities
of Ukrainian institutions and organizations, the life of Ukrainian minority in
Belarus and contains other information about Ukraine.