З досвіду оцифровування кінодокументів у ЦДКФФА України ім.Г.С. Пшеничного - Казімірова, І.О.; Ємельянова, Т.О. (Архіви України, 2010)
Розглядаються особливості оцифровування кінодокументів у Центральному державному кінофотофоноархіві України ім. Г. С. Пшеничного. Рассматриваются особенности оцифровывания кинодокументов в Центральном государственном кинофотофоноархиве Украины им. Г. С. Пшеничного. The article deals with peculiarities of documents digitization in The Central State CinePhotoPhono Archives of Ukraine after H. Pshenychnyi.