Микола Петровський : “Особисто, конфіденційно” - Острянко, А.М. (Архіви України, 2010)
Вміщено публікацію доповідної записки відомого українського історика М. Н. Петровського директору Ніжинського інституту народної освіти М. Г. Куїсу у грудні 1926 р. Размещена публикация докладной записки известного украинского историка Н. Н. Петровского директору Нежинского института народного образования Н. Г. Куису в декабре 1926 года. The known Ukrainian historian M. N. Petrovs’kyi’s report to the director of Nizhyn institute of people education M. G. Kujis in December, 1926 is published.