Міжнародна конференція “Кадастрові карти Центральної Європи” - Лісовська, Є.І. (Архіви України, 2010)
17–18 червня 2010 року в Архіві м. Будапешта (Республіка Угорщина) у співпраці з Національним Архівом Угорщини та Міжнародним
Архівним Дослідним Центром (Австрія, м. Відень) відбулася Міжнародна конференція “Кадастрові карти Центральної Європи”.