Загальна конференція Євро-Азійського регіонального відділення Міжнародної ради архівів та Консультативна рада керівників державних архівних служб держав-учасниць СНД - Прилепішева, Ю.А. (Архіви України, 2010)
20–23 травня 2010 р. у м. Одесі відбулася 11-та Загальна конференція Євро-Азійського регіонального відділення (ЄВРАЗІКА) Міжнародної ради архівів (МРА), Консультативна рада керівників державних архівних служб держав-учасниць СНД (Консультативна рада) та міжнародні наукові конференції: “Спільна архівна спадщина та національні архівні фонди”, “Електронний документообіг та електронні архіви”, організована Державним комітетом архівів України та Державним архівом Одеської області за підтримки Одеської обласної державної адміністрації.