Метричний запис про народження та хрещення Катерини Білокур (до 110-річчя від дня народження народної художниці України) - Бєлая, О.М. (Архіви України, 2010)
Вперше публікується метричний запис про народження народної художниці України К. В. Білокур (російською мовою – Белокур) 24 листопада
1900 р. Впервые публикуется метрическая запись о рождении народной художницы
Украины Е. В. Белокур 24 ноября 1900 г. First published metric record of birth of national artist of Ukraine K. V. Bilokur
(in Russian – Belokur) November 24, 1900.