Автобіографія Івана Багряного (з фондів ЦДАГО України) - Батрак, Л.В. (Архіви України, 2010)
Публікується автобіографія Івана Багряного, написана ним власноруч у
січні 1944 р., напередодні еміграції за кордон. Публикуется автобиография Ивана Багряного, написанная им от руки в
январе 1944 г., перед эмиграцией за рубеж. The is published the autobiography of Ivan Bagryanyi, he wrote in January
1944 before the emigration.