Людина і митець Опанас Заливаха (до 85-річчя від дня народження художника) - Любарська, Л.В. (Архіви України, 2010)
Публікуються фотодокументи і кадри з фондів Центрального державного
кінофотофоноархіву України ім. Г. С. Пшеничного про творчий шлях українського художника-дисидента, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка та премії ім. В. Стуса О.І. Заливаху. Предлагаются фотодокументы и кадры из кинодокументов Центрального
кинофотофоноархива Украины им. Г. С. Пшеничного о творческом пути украинского художника-дисидента, лауреата Национальной премии им. Т . Шевенко и премии им. В. Стуса А. И. Заливахи. There are given the photo documents and frames of Central State CinePhotoPhono
Archives of Ukraine named after H. Pshenychnyi dedicated to the art
activity of O. I. Zalyvakha, the Ukrainian artist-dissident and winner of the Taras
Shevchenko National Award and Vasyl Stus Award.