Сергій Єфремов у кінофотодокументах ЦДКФФА України ім. Г.С. Пшеничного - Климович, Н.М. (Архіви України, 2010)
Здійснено аналіз аудіовізуальних документів із фондів Центрального державного
кінофотофоноархіву України ім. Г. С. Пшеничного, які висвітлюють
життя та діяльність вченого-літературознавця, громадського діяча С. О. Єфремова. Произведен анализ аудиовизуальных документов из фондов Центрального государственного кинофотофоноархива им. Г. С. Пшеничного, которые
освещают жизнь и деятельность ученого-литературоведа, общественного деятеля С. А. Ефремова. There is made the analisys of audiovisual documents of The Central State
CinePhotoPhono Archives of Ukraine after H. Pshenychnyi funds, that highlight
the life and career of scientist and literary critic, social activist S. O. Efremov.