Особовий фонд Миколи Зерова в архівних зібраннях ЦДАМЛМ України (до 120-річчя від дня народження) - Сахневич, Ю.А. (Архіви України, 2010)
Висвітлено склад особового архівного фонду українського літературознавця, поета, перекладача, літературного критика, М. Зерова, що зберігається
в ЦДАМЛМ України. Освещен состав личного архивного фонда украинского литературоведа,
поэта, переводчика, литературного критика Н. Зерова, который находится в
ЦГАМЛИ Украины. The article makes structural analysis of the M. Zerov’s personal archival fund
at Central State Archive-Museum of Literature and Arts of Ukraine. M. Zerov was
famous Ukrainian scholar in literature, poet and translator who was fusilladed during
the totalitarian repressions.