Перша конференція архівів слов’янських країн - Мельник, Р.І. (Архіви України, 2010)
7–10 жовтня 2010 р. у Словенії, у туристичному центрі Ліпіца, що на кордоні з Італією, в готелі “Маестозо” відбулася Перша конференція архівів слов’янських країн.