Нове видання з історії української еміграції - Палієнко, М.Г. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Українська політична еміграція 1919–1945 : документи і матеріали / Ін-т політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса НАН України, ЦДАГО України ; кол. упоряд.: В. С. Лозицький (кер.), О. В. Бажан, С. І. Власенко, А. В. Кентій. – К. : Парламент. вид-во, 2008. – 928 с., 16 с. іл.