Покликання і пристрасть Віктора Страшка - Вовк, О.Б. (Архіви України, 2010)
Присвячено 70-річному ювілею одного
з найстарших і найдосвідченіших
співробітників ЦДІАК України, м. Київ
Віктора Васильовича Страшка. Посвящено 70-летнему юбилею одного из старейших и наиболее опытных
сотрудников ЦДИАК Украины Виктора Васильевича Страшко. The article dedicated tj the to the 70-th anniversary of birthday of Viktor Vasylyovych
Strashko, one of oldest and most experienced emloyee of Central State
Historical Archives of Ukraine in Kyiv City.