Специфічні принципи і методи архівознавства - Матяш, І.Б. (Архіви України, 2010)
У статті розглянуто конкретнонаукові принципи та методи архівознавства, особливості їх трактування науковцями різних країн світу. В статье рассматриваются конкретнонаучные принципы и методы архивоведения, особенности их трактования учеными разных стран мира. The article deals with the concrete-scientific principles and methods of archival science, features of their interpretation by scientists around the world.