Архівні фонди православних церков міста Олександрівська Катеринославської губернії як історичне джерело - Бондар, В.О.; Козлова, І.В. (Архіви України, 2010)
Здійснено огляд архівних фондів православних церков м. Олександрівська (Запоріжжя), що зберігаються в Державному архіві Запорізької області як джерела наукової інформації до вивчення історії заселення та розвитку міста Олександрівська у 1770-ті – 1850-ті роки. Осуществлен обзор архивных фондов православных церквей г. Александровска
(Запорожья), находящихся на хранении в Государственном архиве Запорожской области, как источника научной информации к изучению истории заселения и развития города Александровска в 1770-е – 1850-е годы. There is an overview of archival funds of Orthodox churches of Olexandrovs’k
city (now Zaporizhzhya), stored in State Archives of Zaporizhzhya region, as a
source of scientific information to the study of settlement and development history
of Olexandrovs’k city in 1770’s – 1850's.