Нова епоха – нові архіви? CITRA-2010: післямова - Маковська, Н.В. (Архіви України, 2010)
Висвітлено роботу 42-ї Міжнародної конференції Круглого столу архівів
CITRA, участь у ній української делегації. Акцентовано увагу на актуальних
питаннях, пов’язаних із новими реаліями “цифрової епохи”. Освещена работа 42-й Международной конференции Круглого стола
архивов CITRA, участие в ней украинской делегации. Акцентировано внимание
на актуальных вопросах, связанных с новыми реалиями “цифровой эпохи”. The article shows the work of 42th International Conference of the Round
Table on Archives CITRA and participation of Ukrainian delegates in it. There are
highlighted urgent questions on new realities of "digital epoch".