Міждисциплінарні зв’язки архівознавства - Матяш, І.Б. (Архіви України, 2011)
У статті розглянуто зв’язки, напрями та форми взаємодії архівознавства
з іншими науковими дисциплінами (історія, документознавство, джерелознавство, дипломатика, археографія, палеографія, бібліотекознавство, музеєзнавство тощо). В статье рассмотрены связи, направления и формы взаимодействия архивоведения с другими научными дисциплинами (история, документоведение,
источниковедение, дипломатика, археография, палеография, библиотековедение, музееведение и тому подобное). The article describes the links, ways and forms of cooperation of archival
science with other scientific disciplines (history, document science, source study,
diplomatics, archaeography, paleography, library science,museology, etc.).