Психолого-педагогічні засади архівного менеджменту - Калакура, Я.С. (Архіви України, 2011)
Висвітлено сучасні підходи до удосконалення управлінської діяльності
архівних установ шляхом повнішого врахування психолого-педагогічних засад архівного менеджменту, з’ясовано їх сутність та значення в умовах інформаційного суспільства та психологічних стресів. Освещаются современные подходы к усовершенствованию управленческой деятельности архивных учреждений путем более полного учета психолого-педагогических основ архивного менеджмента, выясняется их сущность и
значение в условиях информационного общества и психологических стрессов. There are highlighted current approaches to improving the management of
archives by the fuller consideration of phychological and pedagogical principles
of archival management, found out their essence and meaning in conditions of
psychological stress and informational society in the article.