Біблія і архіви - Старостін, Є.В. (Архіви України, 2011)
У статті здійснено спробу переглянути уявлення, що склалося, про походження терміну “архів”. В статье сделана попытка пересмотреть сложившееся представление о
происхождении термина “архив”. An article makes an attempt to revise formed notion of the origin of term
“archives”.