До проблеми формування Державного реєстру унікальних документів Національного архівного фонду - Кисельова, Л.А. (Архіви України, 2011)
Висвітлено результати роботи держкомархіву та державних архівів України з виявлення унікальних документів національного архівного фонду та включення їх до розділу “Унікальні документи національного архівного фонду” державного реєстру національного культурного надбання. Освещены результаты работы Госкомархива и государственных архивов Украины по выявлению уникальных документов национального архивного фонда и включению их в раздел “Уникальные документы национального архивного фонда” Государственного реестра национального культурного наследия. The article highlights the results of the activity of the State Committee on Archives and State Archives of Ukraine concerning the revelation of unique documents of National Archival Fond and the insertion them into “Unique documents of National Archival Fond” section of the State register of national cultural heritage.