Джерельна база історії Української революції 1917–1921 років: архівний сегмент - Пиріг, Р.Я. (Архіви України, 2011)
Публікація містить загальну повидову класифікаційну характеристику джерел з історії українського національно-визвольного руху, а також розкриває інформаційний потенціал фондів архівосховищ України з цієї важливої і складної теми. Публикация содержит общую повидовую класификационную характеристику источников по истории украинского национально-освободительного движения начала ХХ столетия, а также расскрывает информационный потенциал
архивохранилищ Украины, касающийся этой важной и сложной темы. The article contains a general classificated description of sources on the history
of Ukrainian national liberation movement and reveals informational potential of
Ukraine archival fonds on this complex issue.