Картографічні пам’ятки як джерело дослідження історії міст України (на прикладі м. Біла Церква) - Коломієць, В.А. (Архіви України, 2011)
Пропонується огляд основних картографічних матеріалів з історії М. Біла
Церква, що зберігаються у фондах Білоцерківського краєзнавчого музею, аналізуються карти, плани, схеми як джерело для вивчення історії регіону. Предлагается обзор картографических материалов из истории г. Белой
Церкви, которые хранятся в фондах Белоцерковского краеведческого музея,
анализируются карты, планы, схемы как источник для изучения истории региона. The article gives the review of basic cartographic materials on the history of
Bila Tserkva, stored in the fonds of Bila Tserkva History and Local Lore Museum,
analyzes maps, plans, schemes as a source for the history of the region.