Посімейний список Шевченків з Ревізької казки Київської губернії Звенигородського повіту с. Кирилівки - Бойко, Г.В. (Архіви України, 2011)
Публікується посімейний список Шевченків з Ревізької казки київської
губернії Звенигородського повіту с. Кирилівки з даними про сім’ю Тараса
Шевченка та зазначається характеристика його унікальності. Публикуется посемейный список Шевченко с ревизской сказки киевской
губернии Звенигородского уезда с. Кириловки со сведениями о семье Тараса
Шевченко и указывается характеристика его уникальности. The is published the Shevchenko’s family list on the source “Reviz’ka kazka”
of Kyrylivka village of Kyiv province, Zvenyhorod County, wich containes data
about the family of Taras Shevchenko. The author highlight the uniqueness of Taras
Shevchenko.