70-річчя члена-кореспондента НАН України В.Л. Мазура (Вісник НАН України, 2009)
28 жовтня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі металургії членові–кореспондентові НАН України Валерію Леонідовичу Мазуру.