Інноватори суспільства знань (Ціннісно-мотиваційний вектор підготовки знаннєвого працівника в контексті інтенсифікації інноваційного розвитку) - Вовканич, С.; Андрусишин, Н.; Риндзак, О. (Вісник НАН України, 2009)
У статті розглянуто об’єктивні та суб’єктивні чинники, які впливають на формування ціннісно-мо тиваційного вектора підготовки знаннєвого працівника. Узагальнено результати міжнародного со ціо логічного дослідження і експертного опитування щодо сприйняття респондентами новацій, оцінення ними якості набутих знань і мотивації творчої праці в Україні. In this article objective and subjective factors that affect formation of value and motivation vector of knowledgeable employee training are reviewed. The results of international sociological studies and expert survey regarding innovation promotion, respondents evaluation of the quality of the acquired knowledge and motivation of creative activity in Ukraine are summarized.