70-річчя члена-кореспондента НАН України О.Г. Білоруса (Вісник НАН України, 2009)
14 жовтня виповнилося 70 років знаному вченому-економісту, політикові члену-кореспонденту НАН України Олегові Григоровичу Білорусу.