Застосування мікробнх препаратів при консервуванні різних видів кормів - Дерев’янко, С.В.; Сорока, В.І.; Дяченко, Г.М.; Божок, Л.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Представлено огляд літератури стосовно ефективності застосування консервантів різної природи у технологіях зберігання різних видів кормів. Окреслено основні переваги та недоліки консервантів, перспективи їх використання. Представлен обзор литературы относительно эффективности использования консервантов различной природы в технологиях сохранения кормов разных видов. Обозначены основные преимущества и недостатки консервантов, перспективы их применения. The paper provides literature review on the use of the preservatives of different origin in the conservation technologies used for different kinds of forages. The basic advantages and disadvantages of preservatives as well as prospects of their use are indicated.