Застосування мікробнх препаратів при консервуванні різних видів кормів
Представлено огляд літератури стосовно ефективності застосування консервантів різної природи у технологіях зберігання різних видів кормів. Окреслено основні переваги та недоліки консервантів, перспективи їх використання....
Збережено в:
| Дата: | 2009 |
|---|---|
| Автори: | Дерев’янко, С.В., Сорока, В.І., Дяченко, Г.М., Божок, Л.В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2009
|
| Назва видання: | Сільськогосподарська мікробіологія |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/26501 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Застосування мікробнх препаратів при консервуванні різних видів кормів / С.В. Дерев’янко, В.І. Сорока, Г.М. Дяченко, Л.В. Божок // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 9. — С. 151-157. — Бібліогр.: 20 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Застосування мікробнх препаратів при консервуванні різних видів кормів
за авторством: Дерев’янко, С.В., та інші
Опубліковано: (2009) -
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
за авторством: Сорока, В.І., та інші
Опубліковано: (2009) -
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis B3 та перспективи їх застосування у тваринництві
за авторством: Сорока, В.І., та інші
Опубліковано: (2009) -
Продуктивність сої залежно від застосування вапнякових добрив, мікробних препаратів, макро- і мікроелементів
за авторством: Дерев’янський, В.П., та інші
Опубліковано: (2009) -
Особливості процесу денітрифікації в агроценозах за впливу мінеральних добрив та мікробних препаратів
за авторством: Волкогон, В.В., та інші
Опубліковано: (2009)