Отримання препаратів вірусу аукуба мозаїки картоплі для виробництва діагностичної сироватки та імунологічних досліджень - Дмитрук, О.О.; Мамчур, О.Є.; Коломієць, Л.П. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Розроблено ефективні методи отримання препаратів вірусу аукуба мозаїки картоплі (ВАМК) з високим ступенем чистоти та підвищеним виходом вiрусу (до 280 мг/кг), які можуть бути використані для виготовлення антигену ВАМК при отриманні специфiчних антисироваток та проведенні імунохімічних реакцій. Разработаны эффективные методы получения препаратов вируса аукуба мозаики картофеля (ВАМК) с высокой степенью чистоты и повышенным выходом вируса (до 280 мг/кг), который могут быть использованы для изготовления антигена ВАМК при производстве специфических антисывороток и проведении иммунохимических реакций. The efficient methods for the reception of potato aucuba mosaic virus preparations with high purity degree and the increased virus output (up to 280 mg/kg) were elaborated. They can be used for antigen production for the specific antiserums and conducting of immunochemical reactions.