Визначення таксономічного положення штамів тешо-, ентеровірусів свиней, виділених на території України - Дерев’янко, С.В.; Сорока, В.І.; Бокун, А.О.; Бова, Т.О. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
В роботі наведено результати визначення таксономічного положення 23 штамів ентеровірусів свиней, виділених на території України, у відповідності з Міжнародною класифікацією. В работе представлены данные определения таксономичес-кого положения 23 штаммов энтеровирусов свиней, выделенных на территории Украины, в соответствии с Международной классификацией. The paper provides definitions of taxonomic positions of 23 strains of porcine enteroviruses allocated on the territories of Ukraine according to the International classification.