Суспільна свідомість і реформістська політика в Україні - Михальченко, М.І. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
В доповіді розглядаються різні аспекти суспільної свідомості, зокрема,
механізми маніпулювання. Обґрунтовуються важливість і необхідність
вивчення громадської думки.