Проблема політичної відповідальності державної влади в Україні у контексті реалізації конституційної реформи - Колюх, В.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Стаття присвячена огляду інституційних складових політичної
влади в Україні. Обґрунтовується висновок про необхідність балансу
між інститутами влади і пропонуються шляхи оптимізації наявної
інституційної структури.