Механізми контролю парламентської опозиції: зарубіжний досвід - Зарицька, І.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Автор розглядає закордонний досвід інституційних особливостей становлення та розвитку парламентської опозиції, а також наявні і потенційні можливості для взаємодії опозиції з владою.