Україна у контексті світових модернізаційних процесів - Дмитренко, М.Д. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Аналізується сучасний стан реалізації модернізаційного проекту в
Україні. Автор піддає критиці наявні методи впровадження цього проекту
і визначає загрози і небезпеки, які виникають під час його реалізації.